Освој поголеми попусти!

Со нашата клуб картичка и секој купен производ или услуга од MyTime добиваш можност за постојано зголемување на процентуалниот попуст на сите производи во нашите продавници вклучувајќи ја и он-лајн продавницата www.mytime.mk.

Дознај пред сите!

Обожуваш часовници и накит, сакаш да бидеш во тек со сите акции и промоции, а воедно и да добиваш вредни изненадувања? Со бесплатното зачленување во MyTime клубот ние навремено ќе те информираме за сите новости и ќе те наградуваме со големи попусти.

Вредни подароци!

Зачлени се во нашиот клуб за лојалност и собирај поени од остварените купувања во MyTime за да освоиш вредни подароци. Со нашата клуб картичка и секој нареден купен производ стигнуваш се поблиску до твојот омилен подарок.

Поволности и придобивки

Со зачленувањето во MyTime Клубот за лојалност добиваш шанса за поголем попуст како наш верен купувач. Освоените поени во Клубот за лојалност носат многу попусти и вредни награди. Искористи ја шансата да се приклучиш на тимот на привилегирани купувачи и искористи ги поволностите.

  • Сите
  • Беџови
  • Подароци

- 10 %

ИСКОРИСТИ ГИ ПОЕНИТЕ И КУПИ ЕДНОКРАТЕН ПОПУСТ

- 15 %

ИСКОРИСТИ ГИ ПОЕНИТЕ И КУПИ ЕДНОКРАТЕН ПОПУСТ

- 20 %

ИСКОРИСТИ ГИ ПОЕНИТЕ И КУПИ ЕДНОКРАТЕН ПОПУСТ

- 25 %

ИСКОРИСТИ ГИ ПОЕНИТЕ И КУПИ ЕДНОКРАТЕН ПОПУСТ

- 30 %

ИСКОРИСТИ ГИ ПОЕНИТЕ И КУПИ ЕДНОКРАТЕН ПОПУСТ

FOSSIL СЛУШАЛКИ

FOSSIL СЛУШАЛКИ ЗА САМО 1500 ПОЕНИ

ПЛИК ЧАНТА GUESS

ПЛИК ЧАНТА GUESS ЗА САМО 2000 ПОЕНИ

FOSSIL НОТЕС

FOSSIL НОТЕС ЗА САМО 1500 ПОЕНИ