Освој поголеми попусти!

Со нашата клуб картичка и секој купен производ или услуга од MyTime добиваш можност за постојано зголемување на процентуалниот попуст на сите производи во нашите продавници вклучувајќи ја и он-лајн продавницата www.mytime.mk.

Дознај пред сите!

Обожуваш часовници и накит, сакаш да бидеш во тек со сите акции и промоции, а воедно и да добиваш вредни изненадувања? Со бесплатното зачленување во MyTime клубот ние навремено ќе те информираме за сите новости и ќе те наградуваме со големи попусти.

Вредни подароци!

Зачлени се во нашиот клуб за лојалност и собирај поени од остварените купувања во MyTime за да освоиш вредни подароци. Со нашата клуб картичка и секој нареден купен производ стигнуваш се поблиску до твојот омилен подарок.

Поволности и придобивки

Со зачленувањето во MyTime Клубот за лојалност добиваш шанса за поголем попуст како наш верен купувач. Освоените поени во Клубот за лојалност носат многу попусти и вредни награди. Искористи ја шансата да се приклучиш на тимот на привилегирани купувачи и искористи ги поволностите.

  • Сите
  • Беџови
  • Подароци

- 10 %

ИСКОРИСТИ ГИ ПОЕНИТЕ И КУПИ ЕДНОКРАТЕН ПОПУСТ

- 15 %

ИСКОРИСТИ ГИ ПОЕНИТЕ И КУПИ ЕДНОКРАТЕН ПОПУСТ

- 20 %

ИСКОРИСТИ ГИ ПОЕНИТЕ И КУПИ ЕДНОКРАТЕН ПОПУСТ

- 25 %

ИСКОРИСТИ ГИ ПОЕНИТЕ И КУПИ ЕДНОКРАТЕН ПОПУСТ

- 30 %

ИСКОРИСТИ ГИ ПОЕНИТЕ И КУПИ ЕДНОКРАТЕН ПОПУСТ

FOSSIL СЛУШАЛКИ

FOSSIL СЛУШАЛКИ ЗА САМО 1500 ПОЕНИ

GUESS ТОРБИЧКА

GUESS ТОРБИЧКА ЗА САМО 1500 ПОЕНИ

MICHAEL KORS ТОРБИЧКА

MICHAEL KORS ТОРБИЧКА ЗА САМО 2000 ПОЕНИ

ПЛИК ЧАНТА GUESS

ПЛИК ЧАНТА GUESS ЗА САМО 2000 ПОЕНИ

FOSSIL НОТЕС

FOSSIL НОТЕС ЗА САМО 1500 ПОЕНИ